Tarieven

TARIEF BRUIDSFOTO’S

Jullie zijn verloofd? Gefeliciteerd! Nu is de bijzondere tijd aangebroken van het plannen om jullie dag onvergetelijk te maken. De momenten van een van de mooiste dagen van jullie leven wil je natuurlijk nog vaak herinneren, en hoe doe je dat beter dan met een album als tijdmachine om terug te denken aan jullie onvergetelijke dag?

 

Mijn tarief voor bruidsfotografie begint bij €1500 voor 6 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om mij langer te boeken, dit kunnen we allemaal bespreken onder het genot van een lekkere cappuccino of goed glas wijn tijdens een kennismakingsgesprek die we voeren bij mij thuis.

Deze investering is inclusief

– 6 uur bruidsfotografie
– Persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we alle details bespreken
– Hand gebonden lay-flat album van 20×30 cm
– Minimaal 250 foto’s zorgvuldig bewerkt in mijn stijl
– Reiskosten binnen Nederland (exclusief de waddeneilanden)
– Binnen 72 uur een preview van 10 foto’s
– De rest van de foto’s binnen 6 weken geleverd

 

Er is ook een mogelijkheid om een second shooter bij te boeken, dit kunnen we bespreken tijdens het gesprek.

Andere wensen? Neem vooral contact met me op!

 

TARIEF BUITENLOCATIE

Willen jullie die mooie, stijlvolle  of grappige gezinsfoto voor aan de muur? De kosten hiervoor zijn €150. Dit tarief is voor een shoot van ongeveer 45 minuten buiten, bijvoorbeeld in de duinen of in het bos. Inclusief de mooiste foto’s zorgvuldig bewerkt in mijn stijl, binnen 2 weken digitaal geleverd. Inclusief reiskosten binnen 25 km vanaf Pijnacker 2643 (daarna €0,30 per km).

 

TARIEF ZWANGERSCHAP – NEWBORN

Mooie foto’s van je zwangerschap en/of mooie foto’s van jullie pasgeboren kleintje gewoon zoals hij/zij is. Ik kom bij jullie thuis en leg jullie gezin op een ontspannen manier vast. Geen haast dus er is tijd genoeg voor een voeding tussendoor! De shoot duurt ongeveer 1,5 uur en kost €250. Dit is inclusief mini album van 15×20. De mooiste foto’s worden zorgvuldig bewerkt in mijn stijl en ontvangen jullie binnen 2 weken digitaal. Inclusief reiskosten binnen 25 km vanaf Pijnacker 2643 (daarna €0,30 per km).

 

TARIEF ZAKELIJK PORTRET – EVENEMENT – PROFIELFOTO

Heb je een nieuwe LinkedIn foto nodig, of wil je graag een personeelsfeest vast laten leggen? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden en maak ik een passende offerte!

 

TARIEF ROUWFOTOGRAFIE

Het verlies van een dierbare is altijd verdrietig. Het hebben van een tastbare herinnering kan helpen bij het verwerken van het verlies. Er is van alles mogelijk, neem contact op en we maken samen een plan.

Alle foto’s die ik maak, kunnen gebruikt worden op mijn website, of social media kanalen. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij het boeken van de shoot!

CONTACT  Sam Derksen Fotografie

  Een mooie fotoshoot voor een blijvende herinnering.

  Sammy Derksen
  Buizerdweide 2
  2643 LW Pijnacker
  0652519400
  KVK 73022756